Kosten

Werkgevers zijn bijna altijd bereid om de kosten van een coachingtraject te vergoeden, bijvoorbeeld uit bestaande potjes als het vitaliteitsbudget, ontwikkelings-budget, scholingsbudget of loopbaanbudget. Dat is ook logisch als je bedenkt wat de kosten van een zieke werknemer zijn voor de werkgever en je die kosten vergelijkt met de kostenbesparing door inzet van een coach. Het is dus in het belang van zowel jou als je werkgever dat je zo snel mogelijk hersteld en weer lekker in je vel komt te zitten. Het kan zijn dat je het zelf lastig vindt om de betaling van de coaching aan te vragen bij je werkgever. Geen punt; ik kan je daarbij helpen.
Voor eigen ondernemers: de kosten kunnen gewoon de boeken in. En soms vergoedt je verzekering geheel of gedeeltelijk de kosten dus check dit in je polis.

Hieronder een overzicht van mijn diensten en aanbod + bijbehorende kosten.

NIEUWSBRIEF
Maandelijks interessant en voor jouw relevant nieuws wat je verder kan helpen in je herstel of verdere ontwikkeling. Uiteraard gratis.

BURN-OUT TEST
Gratis

STRESS ALLERT SYSTEM
Een jaarabonnement voor slechts 25 euro.

BOOTCAMP  2.0
Individuele sessies ‘natuurlijk sportief’ kosten 45 euro per sessie.
Met 2 personen slechts 25 euro p.p.

LOOPTRAINING
Individuele sessie(s) gericht op het optimaliseren van je looptechniek kosten 45 euro.

VELDTEST
Voor de bepaling van je omslagpunt,  VO2 max. en een bijbehorend loopschema voor 6 weken vraag ik 45 euro.

VOEDINGSADVIES
Orthomoleculair voedingsdeskundige Cynthia Joseph van 100% Vitaal verzorgt een persoonlijk en professioneel voedingsadvies, specifiek gericht op je herstel van stress- en burn-outklachten. Als onderdeel van mijn begeleidingstraject kost je dit advies van 45 minuten slechts 50 euro.

SPORTRUSTENPAKKET
Het gehele pakket kost je slechts 70 euro (normaal 97 euro), wanneer dit pakket een onderdeel vormt van ons begeleidingstraject.

COACHING
Voor coaching reken ik 90 euro per sessie (1-1,5 uur).
De eerste sessie krijg je voor de halve prijs.  Wanneer op grond van de eerste sessie geen vervolg gaat plaatsvinden is de eerste sessie zelfs gratis!

SPORTRUSTEN LOOPGROEP
Voor het gehele Sportrustenpakket en 12 trainingen betaal je 147 euro.

HRV LIFESTYLE ANALYSE
Het toesturen van de bodyguard, de 3-daagse HRV-meting, het maken van het rapport en mondelinge toelichting kosten € 250,- voor particulieren.

ENERGY CONTROL METHODE
Rustmeting, inspanningstest, loopschema en begeleiding gedurende 6 weken middels de app en de haertratecoach volgens de methode van Stans van der Poel. Kosten hangen af van welke onderdelen je gebruik wilt maken.

BURNOUT HERSTEL TRAJECT
De kosten van een lichamelijk en psychisch hersteltraject hangt af van het aantal benodigde sessies (8-12-16) en je pakketkeuze, Bij een basispakket van 8 sessies (inclusief voedingsadvies + sportrustenpakket) zonder aanvullende tools moet je rekenen op een bedrag van 840 euro. Werkgevers vergoeden in de regel het gehele traject, zeker als ze zich realiseren dat een zieke werknemer hen als snel 250-400 euro per dag kost. Ik help je graag bij het realiseren van de financiering via je werkgever. Ben je geen werknemer dan kan het traject vergoed worden door je Arbeids Ongeschiktheids Verzekering (AOV) of via het UWV. Ik wijs je daarin graag de weg.
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het traject vanuit eigen middelen te financieren.
Bel of mail me voor de mogelijkheden in jouw situatie.

WORKSHOP
Een interactieve en inspirerende workshop over stress herkennen en hanteren van 3,5 uur op de werkvloer (voor maximaal 20 personen) kost 360 euro.

BUSINESS PROGRAM
Een 100-dagen programma voor een groep medewerkers gericht op het vergroten van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid kost 998 euro.

Reacties zijn gesloten.