HRV Lifestyle analyse

Je energiebalans in beeld

Wil je weten hoe het écht staat met jouw energiebalans? Op een betrouwbare manier inzicht krijgen in je vitaliteit en handvatten ontvangen hoe deze te verbeteren?

Dat kan met de unieke HRV Lifystyle analyse. HRV staat voor Heart Rate Variability (variatie in de hartslag intervallen). Hierbij vindt er van minuut tot minuut registratie plaats of je in de actieve stand staat (werken, sporten, etc.) dan wel in de rust stand (slapen, eten, ontspannen). Met een meerdaagse meting kun je zien hoe het met jouw energiebalans is gesteld. Je draagt de meter 3 dagen, zodat je een complete leefstijlanalyse krijgt. Het unieke van dit systeem is dat, zonder dat je je ervan bewust bent, de variatie van je hartslag wordt gemeten onder normale omstandigheden in alle aspecten van het dagelijkse leven. Dit geeft een hele goede indicatie hoe het staat met je energiehuishouding.

Doordat je een logboek bij houdt wordt een link gelegd tussen het effect van leefstijlfactoren op je gezondheid. Verschillende stressoren, de mate van herstel, de kwaliteit van slaap en je gezondheid en fitheideffecten van je fysieke activiteit worden in kaart gebracht.

De rapportage wordt in een gesprek uitgebreid besproken en geeft je doelen waarmee je je vitaliteit kunt verbeteren zowel op je werk als in je privéleven.
Voor de inzet van deze meting werk ik nauw samen met Ingrid Kamperdijk van SMART in Company en met Biocoherence.

Waarom een HRV Lifystyle analyse?

  • Met prijzen bekroonde fysiologische analyses die stress, herstel en inspanningen zichtbaar maken.
  • Wetenschappelijke achtergrond van de Heart Rate Variability (HRV) en fysiologie.
  • Objectieve fysiologische metingen van alledaagse gebeurtenissen.
  • Meetbare acties en resultaten om uw vitaliteit en functioneren te verbeteren.
  • Persoonlijke informatie en feedback bepalen bijvoorbeeld verschillende stressfactoren, de mate van herstel, kwaliteit van de slaap en de gezondheidseffecten van lichamelijke beweging.

Voor wie
De Lifestyle Analyse is bij uitstek geschikt voor mensen die kampen met stress- of burn-outklachten en die willen onderzoeken hoe hun leefstijl hierin een rol speelt. Maar ook als je je vitaliteit een boost wilt geven of je de juiste benodigde fysieke inspanning wilt ontdekken kan deze meting je veel informatie verstrekken.
Wij stellen samen met jou in de nabespreking vast wat nodig is voor een effectief resultaat op je energiebalans in het lichaam. De rapportage biedt veel inzicht in de wijze waarop een gezonde levensstijl kan bijdragen aan het herstel of verdere verbetering van je vitaliteit.

Interesse?    Bel of mail me!

 

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.