Nieuws & Agenda

In het blauw de items waarin ik een rol speel.   De rode items worden door anderen verzorgd.

Assertiviteitstraining – 16 april 2018
Laat jij ook te vaak over je heenlopen? Of loop jij teveel voorbij aan je eigen wensen en behoeften?  Wist je dat stress en gebrek aan assertiviteit hand in hand gaan?
Tijd voor het volgen van een assertiviteitstraining!  In 6 weken je assertiviteit vergroten voor slechts 45 euro.

De marathonrevolutie – 17 april 2018
Sta goed voorbereid en goed uitgerust aan de start: voor een halve marathon train je niet meer dan 10 kilometer en voor een hele marathon train je niet meer dan 14 kilometer. Hoe? Beluister hiervoor het gratis webinar van Sportrusten.

Assertiviteitstraining – 25 april 2018
Laat jij ook te vaak over je heenlopen? Of loop jij teveel voorbij aan je eigen wensen en behoeften?  Wist je dat stress en gebrek aan assertiviteit hand in hand gaan?
Tijd voor het volgen van een assertiviteitstraining!  In 6 weken je assertiviteit vergroten voor slechts 45 euro.

Hoe word je een superverbrander? – 14 mei 2018
Je lichaamsvetten zijn geen overtollige ballast, maar waardevolle brandstoffen. Je moet alleen even weten hoe je de vetten als brandstof in kunt zetten.
Auteur Maaike de Vries (gepromoveerd gezondheidswetenschapper) werd zelf een supervetverbrander en deelt haar inzichten tijdens dit duo-webinar met Koen de Jong van Sportrusten.

30 dagen rustig ademen, wat brengt het jou? – 15 mei 2018
Met ademhalingsoefeningen kun je ontspannen en het is goed voor je herstel.
Zeggen ze.
Maar van sommige oefeningen krijg je het Spaansbenauwd, en er zijn veel oefeningen die nogal van elkaar verschillen.
Welke oefening werkt voor jou? Waarom zou je überhaupt een ademhalingsoefening doen? Meld je aan voor het gratis webinar en je leert zeker wat bij. Daarna kun je 30 dagen aan de slag en kijken wat het jou brengt.

‘De noodzaak van ‘honger’ in een wereld van overvloed!’ – 11 juni 2018
De noodzaak van ‘honger’ in een wereld van overvloed. Dit is een verzameling van anekdotes uit de wereld van business, sport en privé. Deze voor ons herkenbare en tevens pakkende anekdotes komen allemaal op hetzelfde neer. We willen meedraaien in de hedendaagse hectische wereld. Stappen zetten. Wellicht zelfs (top)prestaties leveren, deels opgelegd door anderen en zeker ook door onszelf. De verwachtingen zijn structureel hoog. Om daar goed mee om te kunnen gaan, is het belangrijk om niet weg te zakken in de gewoonte der gemakzucht.
Persoonlijke groei en ontwikkeling houdt iedereen veerkrachtig. Dit is geen pleidooi voor een constante stroom van vernieuwing. Of de gedachte ‘het huidige is niet goed genoeg’. Het is een bedachtzame en in rust geformuleerde visie. Eén die jouw grenzen onderzoekt en daarmee mogelijkheden aftast.
Alert zijn, geïnspireerd raken en mentaal fit blijven. De noodzaak van ‘honger’ gaat om het bewerkstelligen van een andere attitude.
Deze masterclass is sterk interactief en zal een groot scala aan oefeningen bevatten.
Laat je inspireren door Hans Koeleman (ex-Olympiër, disruptive engineer en storyteller) op deze 236ste Masterclass bij Mind & Health in Naarden.

SPORTRUSTEN TOTAAL 
Ga een jaar aan de slag met ademhaling, blessurevrij lopen, trainen op hartslag, diverse maandchallenges, waaronder de Coolchallenge, een hoop gezelligheid en nog veel meer. Samen met Arjen van Wifferen, Henri van Gool en Koen de Jong van Sportrusten vanuit het Sportrusten Hoofdkwartier in Hilversum!

Digitale Droombaanreis – start wanneer jij dat wilt!
In de Droombaanreis ga je voor 30 dagen op reis met TalentFirst. In dit online-droombaanprogramma word je intensief begeleid met dagelijks opdrachten, inzichten, oefeningen, webinars, acties en/of verrassingen.

Gooi het in de groep biedt informatie en startdata van diverse cursussen in de regio Gooi en Vechtstreek.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief

 

Reacties zijn gesloten.