Nieuws & Agenda

In het blauw de items waarin ik een rol speel.   De rode items worden door anderen verzorgd.

Hoe lef je mentale kracht kan vergroten – 12 juni 2017
Met een mix van wetenschappelijk onderzoek en sprekende voorbeelden uit de praktijk weet Elke Geraerts haar publiek te prikkelen om te kiezen voor meer lef. Wat brengt lef je? Wat voegt het toe aan je leven? Bereik je zonder lef hetgeen je graag wilt bereiken? Of dat nu de top is of iets anders.
Het resultaat is een krachtig pleidooi om met meer lef aan het roer te staan van ons eigen leven en voor ons brein die keuzes te maken die ons op lange termijn gelukkiger en succesvoller zullen maken. Zonder lef kan je in deze veranderende tijden niet meer mee. Elke toont waarom en hoe je vaker in de drivers seat kan plaatsnemen en hoe je op een wendbare en duurzame wijze je energie, productiviteit en geluk kan versterken. Elke geeft uitdagingen om zelf je lef te vergroten. Een must-go-to voor iedereen die mentaal sterker wil staan.
Laat je inspireren op deze 29ste Masterclass bij Mind & Health in Naarden.

Assertiviteitstraining – 3 juli 2017
Laat jij ook te vaak over je heenlopen? Of loop jij teveel voorbij aan je eigen wensen en behoeften?  Wist je dat stress en gebrek aan assertiviteit hand in hand gaan?
Tijd voor het volgen van een assertiviteitstraining!  In 6 weken je assertiviteit vergroten voor slechts 45 euro.

De marathonrevolutie – 8 augustus 2017
Sta goed voorbereid en goed uitgerust aan de start: voor een halve marathon train je niet meer dan 10 kilometer en voor een hele marathon train je niet meer dan 14 kilometer. Hoe? Beluister hiervoor het gratis webinar van Sportrusten.

Trainen met een hartslagmeter – 29 augustus
Met een hartslagmeter kun je gericht trainen. Maar hoe train je slim met een hartslagmeter?  Wil jij je tijd verbeteren op een 10 kilometer? Of ga je voor een PR op de halve of hele marathon? Dan kun je gericht met een hartslagmeter aan de slag.
Maar ook als je wil afvallen of gewoon wat conditie op wil bouwen is een hartslagmeter een mooi middel om slim te trainen. Hoe pak je dat aan? Welke hartslagen passen bij jou? Kun je lopen in een groep op hartslag? Al deze vragen komen aan bod in dit gratis webinar van 45 minuten.

Ontdek de relatie tussen passie en vitaliteit – 18 september 2017
Tijdens deze masterclass helpt Albert Sonnevelt je bij het ontdekken van jouw passie. Met behulp van 10 fundamentele vragen krijg je een inspirerende indruk van de richting die je met jouw leven op kan gaan. Met praktische oefeningen, duidelijke voorbeelden en handige tips ontdek jij jouw passie.
Laat je inspireren op deze 30ste Masterclass bij Mind & Health in Naarden.

Assertiviteitstraining – 18 en 20 september 2017
Laat jij ook te vaak over je heenlopen? Of loop jij teveel voorbij aan je eigen wensen en behoeften?  Wist je dat stress en gebrek aan assertiviteit hand in hand gaan?
Tijd voor het volgen van een assertiviteitstraining!  In 6 weken je assertiviteit vergroten voor slechts 45 euro.

SPORTRUSTEN TOTAAL 
Ga een jaar aan de slag met ademhaling, blessurevrij lopen, trainen op hartslag, diverse maandchallenges, waaronder de Coolchallenge, een hoop gezelligheid en nog veel meer. Samen met Arjen van Wifferen, Henri van Gool en Koen de Jong van Sportrusten vanuit het Sportrusten Hoofdkwartier in Hilversum!

Digitale Droombaanreis – start wanneer jij dat wilt!
In de Droombaanreis ga je voor 30 dagen op reis met TalentFirst. In dit online-droombaanprogramma word je intensief begeleid met dagelijks opdrachten, inzichten, oefeningen, webinars, acties en/of verrassingen.

Gooi het in de groep biedt informatie en startdata van diverse cursussen in de regio Gooi en Vechtstreek.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief

 

Reacties zijn gesloten.