Evelien

Ten eerste : het was een prettige ervaring. Het is ontspannen om te doen, actief, in de buitenlucht, (luchtig) en al lopende heb ik direct feedback van mijn lijf: datgene wat ik wil leren in de werksituatie doet zich hier al automatisch voor. Dat is winst.
De vertaalslag is heel direct: de metaforen die je gebruikt zijn aansprekend.
Bijvoorbeeld het buiten de gebaande paden gaand loopt veel lichter, geeft energie. Een uitdaging om echt je eigen weg te zoeken. De afgelopen weken heb ik daar veel aan gedacht.
Ander voorbeeld: dat ik me erg laat leiden door invloeden van buiten af: tempo bepaling: ik voel wel dat het te snel gaat maar pas me direct weer aan. Ook een die de afgelopen weken vaak voorbij kwam in andere situaties.
Ik heb de ervaringen een paar dagen erna opgeschreven. Dat is wel fijn , om het niet te laten wegwaaien ! Er gebeurd erg veel in een hele korte tijd.
Tijdens mijn werk (ivm vakantie niet erg lang) blijft vooral het beeld “op het puntje van mijn stoel zitten hangen”
Sterk is dat je al doende aansluit dus geen vast programma hebt: daardoor kan er ook ontstaan/ ervaren worden wat op de voorgrond zit en relevant is.
Kortom: ik ben erg enthousiast over deze manier van coachen. Je coacht op een prettige manier, en er liggen zoveel metaforen voor het oprapen dat ik denk dat je echt met heel duidelijke werkvragen zo aan het werk kan !
In een kort traject van 1 of 3 keer kan je heel wat bewustwording op gang brengen.

Reacties zijn gesloten.